Skip to main content

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Τρεμόπουλο: Μικρή βελτίωση της υγείας του

Ο δημοτικός σύμβουλος νόσησε με κορωνοϊό την προηγούμενη εβδομάδα και την περασμένη Κυριακή χρειάστηκε να διασωληνωθεί λόγω επιδείνωσης.

Εντείνεται η αγωνία για τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» Μιχάλη Τρεμόπουλο που από το μεσημέρι της Κυριακής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, δίνοντας τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό.

Το εν λόγω γεγονός ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος, πνευμονολόγος, Δρόσος Τσαβλής.

Ωστόσο τα νέα φαίνεται να είναι καλύτερα, καθώς ο Μιχάλης Τρεμόπουλος όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη», «σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του η κατάστασή του είναι σταθεροποιημένη, ενώ σήμερα παρουσίασε μια μικρή βελτίωση γεγονός που τους επέτρεψε να δηλώσουν συγκρατημένα αισιόδοξοι».

Η παράταξη εκφράζει τις πιο θερμές ευχές στον επικεφαλής της για γρήγορη ανάρρωση.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα βγει νικητής και από αυτή τη σκληρή μάχη γιατί έχουμε να δώσουμε πολλές ακόμη στο μέλλον. Άλλωστε έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε δεδομένου ότι ο Μιχάλης δεν έχει υποκείμενο νόσημα, έκανε πάντα υγιεινή ζωή και γενικότερα έχει αποδείξει ότι έχει γερή κράση», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» συνεχίζει τη δράση της στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει να τοποθετείται στα ζητήματα της πόλης στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που της παρέχει ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου.