Skip to main content

Παρουσίασε Σάχοβ η Λέτσε: Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα (video)

Ο 28χρονος Ουκρανός μέσος που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα έσταξε μέλι για τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Την παρουσίαση του Εβγέν Σάχοβ παρουσίασε σήμερα η Λέτσε.

Ο 28χρονος Ουκρανός μέσος που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα έσταξε μέλι για τους νταμπλούχους Ελλάδος υπογραμμίζοντας ότι έφυγε «από μια μεγάλη ομάδα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρωην χαφ του «Δικεφάλου»:

Για την επιλογή του να υπογράψει στην στην Λέτσε, μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ: «Μετά από τρία χρόνια έφυγα από μια μεγάλη ομάδα, που τον επόμενο χρόνο θα παίξει στο Champions League, με την προοπτική να παίξω στην Serie A, σε μια ομάδα που έχει φιλόδοξο πλάνο, και είμαι έτοιμος για ποδόσφαιρο. Έκανα αυτή την αλλαγή και ξέρω ότι θα επιφέρει αλλαγές στην ζωή μου. Μίλησα με μερικούς από τους φίλους που είχαν παίξει στην Ιταλία και όλοι με παρότρυναν να κάνω αυτό το βήμα».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον νέο του προπονητή: «Μίλησα με τον κ. Λιβεράνι τηλεφωνικά, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τακτικές. Όσο για τον ρόλο μου, μπορώ να καλύψω τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Ευελπιστώ ότι η παρουσία στην Serie A θα με βοηθήσει να επιστρέψω στις κλήσεις του Αντρέι Σεφτσένκο για την Εθνική».