Skip to main content

Παρουσίασε τους πρώτους του υποψηφίους ο Γιάννης Δαρδαμανέλης

Ο νεότερος υποψήφιος είναι ηλικίας 22 ετών και ο μεγαλύτερος 60 ετών, ενώ οι δέκα είναι γυναίκες. Εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Καλαμαριάς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης παρουσίασε χθες το απόγευμα σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ναυάρχου Βότση τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γενιά Δημιουργίας».

Το παρών έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, οι Αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνος Γιουτίκας και Κωνσταντίνος Πάλλας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Φύκα, ο πρώην Περιφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο  πρώην Γραμματέας Εσόδων Παναγιώτης Κοκκόρης, ο πρώην Αντινομάρχης και πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Λευτέρης Τζιόλας, ο δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας και πλήθος άλλων πολιτευτών.    

Παρουσιάστηκαν 27 υποψήφιοι εκ των οποίων οι δέκα είναι γυναίκες. Οι υποψήφιοι διατρέχουν όλες τις ηλικίες αφού ο νεότερος είναι ηλικίας 22 ετών και ο μεγαλύτερος είναι ηλικίας 60 ετών.

Από άποψη δε επαγγελματικής ενασχόλησης καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους (ενδεικτικά μηχανικοί, δικηγόροι, οικονομολόγοι, καθηγητές, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, κλπ).

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης τόνισε την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή σελίδας στον δήμο. Μεταξύ άλλων, είπε πως θα ενθαρρύνει τη νεολαία αλλά και την υγιή επιχειρηματικότητα αξιοποιώντας με κάθε τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό της Καλαμαριάς. Προτεραιότητά του είναι η δυναμική διεκδίκηση κονδυλίων. Υποστήριξε ακόμα πως όλες οι υπηρεσίες οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος του δημότη, ότι θα εκσυγχρονιστούν με εισβολή νέων τεχνολογιών και πως ο ίδιος θα φροντίσει να “σπάσει” το πελατειακό σύστημα που έχει εγκαθιδρυθεί στον δήμο τα τελευταία τριάντα χρόνια. 

Οι 27 υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΒΙΣΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΔΡΟΓΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ZOYNH ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΝΕΓΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΚΑΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ ΒΑΣΩ
ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ
ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ
ΟΥΡΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΑΝΤΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΥΛΑΪΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΙΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ