Skip to main content

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου: «Η Φανταστική Φοίβη Κάνει Φίλους»

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσει η Εβίτα Ζιούδρου, η Χρυσάνθη Βουδούρη και η Ευλαμπία Τσιρέλη. Χαιρετισμό και από τον Χ. Οικονομίδη.

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου, με τίτλο "Η Φανταστική Φοίβη Κάνει Φίλους" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο καφέ Θέα/tro,  άνωθεν του Βασιλικού Θεάτρου, στις 12.30 μ.μ. από τις εκδόσεις iWrite και τη συγγραφέα Χριστιάνα Γραμματικούδη-Κώνστα.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσει η Εβίτα Ζιούδρου (Κλινική Γλωσσολόγος, Υπεύθυνη των Κέντρων Λόγου και Μάθησης Plasis World), η Χρυσάνθη Βουδούρη (Θεατρολόγος, Εκπαιδευτικός και Αφηγήτρια) και η Ευλαμπία Τσιρέλη (Συγγραφέας και Διδάσκουσα δημιουργικής γραφής).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Χριστόδουλος Οικονομίδης (τ. Δήμαρχος Καλαμαριάς).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το πρωτότυπο αυτό παιδικό βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού.

Μέσα από την κομψή αφήγηση της Χριστιάνας Γραμματικούδη-Κώνστα και την μοντέρνα εικονογράφηση της Ιφιγένειας Σιδέρη, ένα φανταστικό παραμύθι ζωντανεύει με πρωταγωνίστρια την Φανταστική Φοίβη.

Αυτή η γλυκιά ιστορία, αγγίζει σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μεταξύ τους, όπως η αποδοχή της διαφορετικότητας, η διαχείριση της απόρριψης και η φιλία.