Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
x

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Την παρουσίαση δεν θα μεταδόσει η ΕΡΤ γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου. Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) θα παρουσιάσει, σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου, στις 5 η ώρα το απόγευμα, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του Αλ. Τσίπρα στο facebook το επίσημο κανάλι του Αλ. Τσίπρα στο YouTube, το avgi.gr, το stokkino.gr και το left.gr.

Την παρουσίαση δεν θα μεταδόσει η ΕΡΤ γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Μετά τις «δημοσιογραφικές οδηγίες» που είχαν ως στόχο την προστασία του πρωθυπουργού από το φιάσκο της Ικαρίας και το σκάνδαλο Μενδώνη/Λιγνάδη, η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Με μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τη δημόσια τηλεόραση αρνείται να προβάλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το "νέο ΕΣΥ".

Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει «μαύρο» στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ. Η αντίληψη της ΝΔ για τη δημόσια τηλεόραση έχει πλέον διαχρονικά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον πρώην διευθυντή Τύπου του κ. Μητσοτάκη και σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα μπορούμε, πάντως, να πούμε το εξής: άξιος ο νέος του μισθός».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ