Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΠΑΡΤΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΜΕ ΓΚΟΥΡΜΕ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΗ (VID)

Ποσοστό των σημερινών εσόδων στο γνωστό μπουγατσοπωλείο θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Nina Service Dogs που εκπαιδεύει σκύλους βοηθούς

Ένα πάρτι γενεθλίων έχει στηθεί, από το πρωί της Κυριακής, στην οδό Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη, μιας και το γνωστό μπουγατσοπωλείο του Φίλιππου Μπαντή γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του.

Μέχρι τις 6 το απόγευμα οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαφορετικές από τις... συνηθισμένες μπουγάτσες, καθώς στο πλαίσιο του εορτασμού του καταστήματος, ο ιδιοκτήτης σε συνεργασία με την ομάδα μαγείρων Gold Pig πάντρεψε την ασιατική, τη μεξικανική και την ελληνική κουζίνα, δημιουργώντας νέες γεύσεις για το κοινό.

Μπαρμπακόα με χαλαπένιος και τσορίθο, μανιτάρι με μοτσαρέλα και λευκή τρούφα, κοτόπουλο με γάλα καρύδας, μπανόφι με γκανάζ σοκολάτας, φρούτα του δάσους με αλμυρή καραμέλα είναι μερικές από τις νέες συνταγές που μπορεί κάποιος να δοκιμάσει.

Ήδη από τις 12 που ξεκίνησε το πάρτι ιδιοκτήτης και υπάλληλοι δουλεύουν ακατάπαυστα, καθώς και η πελατεία όσο περνάει η ώρα ολοένα και αυξάνεται, ενώ μαζί με το φαγητό ο κόσμος έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει υπό τους ήχους των Bad Movies.

Αξίζει να σημειωθεί πως ποσοστό των σημερινών εσόδων θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Nina Service Dogs που εκπαιδεύει σκύλους βοηθούς για άτομα με ορατές και μη ορατές αναπηρίες.

Ερωτηθείς πάντως από τη Voria.gr αν θα διατηρήσει τις νέες γεύσεις στο μενού του, ο κ. Μπαντής δήλωσε με ένα ζεστό χαμόγελο πως αυτό θα το κρίνει ο κόσμος.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ