Skip to main content

Πασχαλάκης: Έγιναν αντρικές συζητήσεις, τώρα είμαστε όλοι καλά

Όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις ουσίας, φέρνουν αποτέλεσμα και αλλάξαμε συμπεριφορά, είπε ο πορτιέρε του Δικεφάλου του Βορρά, Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ασπίδα προστασίας στον καλό του φίλο, Χρήστο Δώνη, που τον χτύπησε με τις τάπες του σε άτσαλη διεκδίκηση στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ύψωσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Χρήστος δεν το ήθελε. Μιλήσαμε και εκτός γηπέδου, είμαστε φίλοι. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και αυτά συμβαίνουν. Μ΄αρέσει που είναι ένα άθλημα που έχει δύναμη, θέλω να υπάρχει ένταση, να δίνονται μάχες. Η ουσία είναι να ματώσεις τη φανέλα, να δώσεις το 100% και να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου. Και εγώ σήμερα μπορώ να πω πως είμαι...», είπε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, ο Πασχαλάκης σημείωσε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε και εγώ και οι συμπαίκτες μου και πήραμε τη νίκη. Δώσαμε τη ψυχή μας και προκριθήκαμε».

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο ΟΑΚΑ για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης μερικές μόλις ημέρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Τι άλλαξε έκτοτε; «Άλλαξαν πολλά τα οποία δεν μπορώ να τα αποκαλύψω. Έγιναν αντρικές συζητήσεις και ειπώθηκαν όλα όπως έπρεπε να ειπωθούν. Και όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις ουσίας, φέρνουν αποτέλεσμα και αλλάξαμε συμπεριφορά», είπε ο ίδιος.

Ο Έλληνας πορτιέρε μίλησε ανοιχτά και για το κλίμα στα αποδυτήρια του Δικεφάλου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Τώρα επικρατεί πολύ καλό κλίμα...».

Τι σημαίνει το «τώρα» συγκριτικά με πριν; «Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, μεταπτώσεις στην ψυχολογία μας. Εγώ θα μιλήσω για το τώρα. Τώρα είμαστε πάρα πολύ καλά. Με αυτά τα παιδιά είμαστε μαζί 2.5 χρόνια, το να αποκτήσεις τέτοιες σχέσεις είναι δύσκολο στο άθλημά μας και είμαι πάρα πολύ τυχερός που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί όταν χτύπησα έδειξαν το ενδιαφέρον τους με αυτά που ήρθαν και μου είπαν...», τόνισε.