Skip to main content

Πασχαλάκης και Λάμπρου στη γιορτή του ΠΑΟΚ στην Αγ. Σοφίας (φωτο+vid)

Πλήθος κόσμου στον πεζόδρομο - Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει σήμερα το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι της έξω από το PAOK FC City Store

Άκρως γιορτινή διάθεση, με μουσική και μπαλόνια, επικρατεί από το πρωί στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει σήμερα το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι της έξω από το PAOK FC City Store και πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να διασκεδάσει, να χορέψει και να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Λάζαρος Λάμπρου, οι δύο άσοι του Δικεφάλου, περιμένουν τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης για να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα και χαμόγελα.

Ξυλοπόδαροι, Άγιος Βασίλης, δράσεις με face painting, μουσικές εκδηλώσεις, κληρώσεις και διαγωνισμοί με δώρα πλαισιώνουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχει στηθεί στην καρδιά της πόλης.

Το πάρτι θα συνεχιστεί στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας μέχρι το απόγευμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από το σημείο έκανε το πέρασμά του και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, γνωστός για τις ασπρόμαυρες προτιμήσεις του.