Skip to main content

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Δώστε λύση τώρα στον ΟΑΣΘ - Ανάγκη για αξιόπιστα ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη

«Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει τονίσει την απόλυτη ανάγκη για αξιόπιστα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με το προεδρείο του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονίκης με επικεφαλής το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Αντώνη Σαουλίδη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «στην ατζέντα τέθηκαν τα ζητήματα λειτουργίας του Οργανισμού και ειδικότερα τα προβλήματα των εργαζομένων που οδηγούν σε συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις που ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα εισοδήματα των πολιτών».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως ανέφερε στη συνάντηση ο Αντώνης Σαουλίδης, έχει τονίσει «την απόλυτη ανάγκη για αξιόπιστα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη στηλιτεύοντας με την τελευταία επερώτηση στην Βουλή την αδυναμία της κυβέρνησης να χαράξει ένα υποτυπώδες στρατηγικό σχεδιασμό, να ανανεώσει και να αυξήσει δραματικά στον στόλο των οχημάτων και να δώσει λύση με τα προβλήματα των εργαζομένων». Παράλληλα, ο κ. Σαουλίδης, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονίκης, τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων για την άμεση υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αλλά και την παράλληλη έκδοση της ΚΥΑ για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

«Η κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών οφείλουν να αντιληφθούν τον ρόλο του ΟΑΣΘ, το μοναδικού ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη εν έτει 2022. Δεν μπορούν εκατοντάδες εργαζόμενοι αλλά και το επιβατικό κοινό, την εποχή της απόλυτης ακρίβειας και της μείωσης της καταναλωτικής δύναμης, να ταλαιπωρούνται και να γίνονται όμηροι στο γαϊτανάκι ορισμένων. Δώστε λύση τώρα», σημείωσε καταληκτικά μετά το πέρας της συνάντησης ο Αντώνης Σαουλίδης.