Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο

Η οικονομία και ο καλύτερος συντονισμός κόμματος και κυβέρνησης αποτελούν τις βασικές θεματικές που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στις πέντε το απόγευμα.
Η οικονομία και ο καλύτερος συντονισμός κόμματος και κυβέρνησης θα βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στις 5 το απόγευμα, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιήσει παρέμβαση ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να τοποθετηθεί για τα όσα δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος την Τετάρτη σχετικά με την ενημέρωση προεκλογικά των κκ Καραμανλή και Παπανδρέου για την πορεία του ελλείμματος. Παράλληλα, ο κ. Προβόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, λέγοντας ότι, αν συνεχιστεί η κατάσταση, θα υπάρξει πρόβλημα στον δανεισμό της χώρας και κατέστησε σαφές ότι οι αγορές θα αποκτήσουν εμπιστοσύνη, μόνον αν η κυβέρνηση παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση.