Skip to main content

Πασοκικός εμφύλιος στο Κιλκίς

Δεν λέει να σταματήσει ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς, που άρχισε παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δεν λέει να σταματήσει ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς, που άρχισε παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η τοπική Νομαρχιακή και οι δύο βουλευτές, Παραστατίδης και Φλωρίδης, πρότειναν για υποψήφιο δήμαρχο τον Αφεντουλίδη, το κόμμα επέλεξε τον τότε δήμαρχο Τερζίδη, κανείς δεν υποχώρησε και εκλέχθηκε άνετα ο νεοδημοκράτης Μπαλάσκας.

Δεν μετριάστηκαν φαίνεται οι αντιθέσεις, γι’ αυτό και στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο υπήρξε νέα αντιπαράθεση ανάμεσά τους. Όπως γράφουν οι «Ειδήσεις» του Κιλκίς, ο Τερζίδης, ο οποίος είναι σύμβουλος του γενικού γραμματέα της Διοικητικής Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, ενημέρωσε το σώμα πως «υπογράφτηκε η ένταξη του έργου ανακατασκευής της αποθήκης της Αυστροελληνικής, πράγμα που αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά της προηγούμενης διοίκησης (σημ.: της δικής του) στο έργο αυτό».

Λίγο μετά, ο Αφεντουλίδης χαρακτήρισε το έργο αυτό «ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Κιλκίς. Με τρία εκατομ. ευρώ θα αναπαλαιώσουμε μια αποθήκη 400 τ.μ.», ενώ μίλησε για έργο βιτρίνας και όχι ουσίας.

Τον Τερζίδη υποστήριξε ο νεοδημοκράτης αντιδήμαρχος έργων, Δ. Τσαντάκης: «Πρόκειται για διατηρητέο κτήριο και έχει να κάνει με την ιστορία του Κιλκίς. Είναι ντροπή να λέμε πως είναι σκάνδαλο πριν ξεκινήσει το έργο. Ο προηγούμενος δήμαρχος έκανε σοβαρή δουλειά». Σκεφθείτε τι έχει να γίνει στο επόμενο συμβούλιο, όταν συζητηθεί το θέμα.