Skip to main content

Πατέρας 42χρονης ποδηλάτισσας: «Δεν υπάρχουν λόγια για το κακό που μας έχει συμβεί»

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της 42χρονης ποδηλάτισσας Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία έχασε σήμερα τη ζωή της - Τι δήλωσε ο πατέρας της

 «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχει αδειάσει το κεφάλι μου», δήλωσε ο Χρήστος Ιορδανίδης πατέρας της 42χρονης μαραθωνοδρόμου Δήμητρας, που σήμερα το πρωί έφυγε από την ζωή όταν παρασύρθηκε από φορτηγό, καθώς πήγαινε με το ποδήλατό της στη δουλειά, στην συμβολή των οδών Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πατέρας της 40χρονης αθλήτριας, την τραγική είδηση για όλα όσα συνέβησαν στην άσφαλτο την πληροφορήθηκε τηλεφωνικά από μια φίλη της: «Να μιλήσω και να πω τι, για να με λυπηθεί ο κόσμος; Δεν έχω κάτι να πω. Μάθαμε πως έγινε ένας εμβολισμός από ένα φορτηγό αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Έστριψε αυτός κι έγινε ο,τι έγινε. Τα πάντα θα μαθευτούν από την ανάκριση της τροχαίας, στην οποία έχουμε και απόλυτη εμπιστοσύνη. Εμείς ενημερωθήκαμε από μια φίλη της. Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό το κακό που μας έχει συμβεί».

Διαβάστε: Βαρύ πένθος για την οικογένεια της 42χρονης - Είχε χάσει και το άλλο της παιδί πριν 2 χρόνια

Η 42χρονη είναι το δεύτερο από τα δύο παιδιά του Χρήστου και της Κικής Ιορδανίδου, που φεύγει από τη ζωή, μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια. Η οικογένεια χτυπήθηκε άσχημα από τον θάνατο τον Ιανουάριο του 2019, όταν απεβίωσε ο πρωτότοκος Γιώργος, χτυπημένος από αρρώστια.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr νωρίτερα η Χρυσή Γκαλιπίδου, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κουφαλίων, η οικογένεια όλο αυτό το διάστημα έκανε προσπάθειες να σταθεί στα ποδιά της μετά τον θάνατο του Γιώργου.