Skip to main content

Πατέρας Αλεξίας: Συνεχίστε να προσεύχεστε για το κοριτσάκι μας

«Έγινε το θαύμα» που το παιδί έζησε, είπε συγκινημένος, σημειώνοντας πως χρειάζεται από δω και πέρα «χρόνος και υπομονή».

«Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε, στα καλά καθούμενα» δήλωσε σήμερα, μιλώντας πρώτη φορά δημόσια, ο Λουκάς Σαμαρτζής, πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από σφαίρα, την Κυριακή του Πάσχα, στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας, από τη βολίδα του περιστρόφου 54χρονου.

«Έγινε το θαύμα» που το παιδί έζησε, είπε συγκινημένος, σημειώνοντας πως χρειάζεται από δω και πέρα «χρόνος και υπομονή, δεν είναι εύκολα τα πράγματα». «Το πρώτο βήμα έγινε, αφού η κόρη μου μπορεί και αναπνέει μόνη της. Τώρα, από προχθές το μεσημέρι, βγήκε από τη ΜΕΘ και κατεβήκαμε σε θάλαμο και πλέον περιμένουμε, είδαμε πάντως μια χαραμάδα φωτός» ανέφερε.

Με τη σύζυγό του είναι από την πρώτη στιγμή συνεχώς στο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», στο πλευρό της κόρης τους. Στο διάστημα αυτό, οι γονείς της 8χρονης έγιναν αποδέκτες συμπαράστασης από όλη τη χώρα και το εξωτερικό. «Τους ευχαριστούμε πολύ όλους, να συνεχίσουν να προσεύχονται για το κοριτσάκι μας, να γίνει γρήγορα καλά. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση, τους γιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου» είπε ο κ. Σαμαρτζής.