Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος ρήμαξαν τρία μαγαζιά για... 40 ευρώ

Οι δράστες, ένας πατέρας και γιος, 34 και 14 ετών και ένας ακόμη 33χρονος, επίσης Ρομά, διέρρηξαν χθες τα ξημερώμαμτα τρία καταστήματα.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται σπείρα Ρομά, η οποία ρήμαζε καταστήματα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες, ένας πατέρας και γιος, 34 και 14 ετών και ένας ακόμη 33χρονος, επίσης Ρομά, διέρρηξαν χθες τα ξημερώματα τρία καταστήματα σε Σταυρούπολη και Αμπελόκηπους (τηλεπωλήσεων, εστίασης και κομμωτήριο), αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πριν τη σύλληψή τους και ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο, κατά τον εντοπισμό τους από τους αστυνομικούς ανέπτυξαν ταχύτητα και δεν συμμορφώθηκαν σε σχετικά σήματά τους.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί – σκεπάρνι, ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλων, ένα κατσαβίδι, ένα κλειδί αυτοκινήτου (πασπαρτού), το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ περίπου και διάφορα άλλα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα αφαιρεθέντα από τα προαναφερόμενα καταστήματα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, απείθειας και παράβασης Νόμου περί όπλων.