Skip to main content

Πατέρας Καρολάιν: Ο Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν τον σωπάσουν

Για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κάρολαιν Κράουτς- Τι λέει για τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόταν ο πιλότος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή του μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς μιλώντας στη Daily Mail σχολίασε τα όσα είπε ο δράστης.

«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του. Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί” και θα πρέπει να γίνει αργά», είπε ο πατέρας.

Ο Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες μοιράζεται το κελί του με έναν βαρυποινίτη και ο ίδιος καθώς και ο δικηγόρος του εκφράζουν ανησυχίες για τη σωματική του ακεραιότητα.