Κυριακή 5 Απριλίου 2020
x

ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΣΙΤΣ: ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΖΙΠ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

«Είδα ότι τον αγαπάει ο κόσμος, εκτιμά τα προσόντα του, τον θέλει και το κλαμπ», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον 25χρονο Κροάτη χαφ, ο Ιβάν Μίσιτς.

Για την επέκταση της συνεργασίας του Γιόζιπ Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο πατέρας του, Ιβάν Μίσιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον 25χρονο Κροάτη χαφ του «Δικεφάλου»:

Για την υπογραφή νέου συμβολαίου του Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Γιόσιπ θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Είδα ότι τον αγαπάει ο κόσμος, εκτιμά τα προσόντα του, τον θέλει και το κλαμπ».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πολύ στον γιο μου και τις ικανότητές του. Έχει πολλά να δώσει ακόμη στον ΠΑΟΚ. Ο γιος μου αισθάνεται πολύ καλύτερα στη Θεσσαλονίκη απ’ ότι στη Λισαβώνα, στον ΠΑΟΚ απ’ ότι στη Σπόρτινγκ. Είναι χαρούμενος γιατί τον δέχθηκαν με πολύ αγάπη και ο κόσμος και η ομάδα».

Για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ. Θα υπογράψουμε για τρία χρόνια, και πιστεύω ότι ο Γιόσιπ θα το εξαντλήσει, εκτός κι αν στο μεσοδιάστημα ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον πουλήσει».

Για την προοπτική κλήσης του στην Εθνική Κροατίας: «Όντως ήρθε η ώρα να κληθεί στην Εθνική, Πρέπει να τον δουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί. Είχε μια εμπειρία στην Εθνική πριν τον ΠΑΟΚ και είχε κάνει καλά παιχνίδια. Πρέπει να τον δουν και να τον καλέσουν στην Εθνική».
Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες: «Ο μάνατζέρ του του ανέφερε για ενδιαφέρον ομάδων από τη Γερμανία, όμως του ταιριάζει καλύτερα ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, το κλαμπ γενικότερα και η πόλη. Ο Γιόσιπ προσαρμόστηκε στον ΠΑΟΚ και ήθελε να μείνει στην ομάδα».

Για τους Άμπελ Φερέιρα και Ιβάν Σαββίδη: «Τους στέλνω τους χαιρετισμούς μου και εύχομαι να πάρουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ