Skip to main content

Πατέρας Τσιτσιπά: Δεν χρειάστηκε το εμβόλιο-Οι αθλητές έχουν καλό ανοσοποιητικό

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά υπερασπίστηκε σήμερα τον αθλητή υιό του, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά υπερασπίστηκε σήμερα τον υιό του, μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό.

Διαβάστε: Τσιτσιπάς: Δεν είμαι κατά του εμβολίου - Δεν βλέπω τον λόγο να το κάνω στα 25 μου

Αναλυτικότερα, ο πατέρας του αθλητή, μιλώντας στην ΕΡΤ, υπερασπίστηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά λέγοντας πως «οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει».

«Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα, βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και αντιγονικά τεστ όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται», σημείωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε: Γκάγκα για Τσιτσιπά: Συνέχισε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους

Παράλληλα, ο πατέρας του αθλητή πρόσθεσε πως «ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους».