Skip to main content

Πάτης-Φουντάς: Το κυνήγι γυναικείας ψήφου δεν είναι γυναικεία υπόθεση

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συναντήθηκε και συζήτησε με γυναίκες της ανατολικής Θεσσαλονίκης και μοιράστηκε μαζί τους τα σχέδιά του για τον δήμο.

Στο πλευρό των γυναικών που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα όπως και οι άνδρες τάσσεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιώργος Πάτης- Φουντάς, επισημαίνοντας ότι οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να δουλέψουν από κοινού για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, ο υποψήφιος με την παράταξη «Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» τονίζει: «Το κυνήγι της... γυναικείας ψήφου, όπως έχει αναφερθεί, δεν είναι μια γυναικεία υπόθεση. Είναι μια υπόθεση που θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους. Δεν είμαστε σε δύο χωριστά στρατόπεδα και εμείς οι άνδρες πρέπει να σταθούμε δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα στην καθημερινότητας της. Γι αυτό, θα πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να μπορέσουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα τόσο του αντρικού όσο και του γυναικείου φύλου».

Ο κ. Πάτης - Φουντάς που ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά συναντήθηκε και συζήτησε με τις γυναίκες της ανατολικής Θεσσαλονίκης σε γνωστό καφέ- ζαχαροπλαστείο της πόλης και μοιράστηκε τις απόψεις του και τα σχέδια του για τον κεντρικό δήμο.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, μάλιστα, συμμετείχε στη δράση «Sail for Pink» που διοργάνωσε για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής», με μότο «Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής» και ήταν ο ένας από τους δύο κυβερνήτες (skipper) του σκάφους, έχοντας ως πλήρωμα καταξιωμένες γυναίκες από τον χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.