Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ: ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

H Αντιπεριφερειάρχης τονίζει πως όλοι οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα μετά τον δύσκολο αγώνα που δώσαμε συλλογικά.

Την προσοχή στην τήρηση μέτρων ασφαλείας στις λαϊκές αγορές μετά το lockdown τόσο από την πλευρά των παραγωγών όσο και των πελατών εφιστά η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, παροτρύνοντάς τους να τηρούν τους κανόνες και τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Η κ. Πατουλίδου επισημαίνει πως «οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση. Για να μην αναγκαστούμε να επιστρέψουμε σε αυστηρότερες οδηγίες θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα. Μετά τον αγώνα που δώσαμε με σκληρή δουλειά και πείσμα για να μπορέσουν οι λαϊκές αγορές να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, είναι υποχρέωση προς τον συνάνθρωπό μας να επιμείνουμε στην τήρηση των κανόνων λειτουργίας».

H Αντιπεριφερειάρχης τονίζει, πως η συνεχής τήρηση των μέτρων πρόληψης και προστασίας, καθώς και η αποτελεσματική εφαρμογή τους, αποτελούν κύριο μέλημα της αλλά και μέλημα των παραγωγών, των πωλητών και των πελατών των λαικών αγορών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ