Skip to main content

Πατούλης εναντίον... Πατούλη στον δήμο του Αμαρουσίου

Ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου δεν στηρίζει τη σύζυγό του, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον δήμο, αλλά τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Χωρίς τη στήριξη του συζύγου της φαίνεται να κατεβαίνει υποψήφια για τον δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Όπως έκανε γνωστό, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τον δήμο Αμαρουσίου.

Σημειώνεται άλλωστε ότι ο ίδιος είχε παραστεί και στην εκδήλωση κατά την οποία ο κ. Αμπατζόγλου ανακοίνωσε το συνδυασμό για τη διεκδίκηση του δήμου Αμαρουσίου, παρουσία μάλιστα και του γενικού γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον. Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007», σημειώνει ο κ. Πατούλης.

«Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής», προσθέτει.