Skip to main content

Πάτρα: 16χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying

Ενημερώθηκε για το περιστατικό και η διεύθυνση του σχολείου του, η οποία θα συνεδριάσει για να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει το περιστατικό.

Μια συγκλονιστική υπόθεση σχολικού εκφοβισμού στην πόλη της Πάτρας ήρθε στο φως όταν ένας 16χρονος μαθητής μην αντέχοντας τη διαπόμπευση από συνομηλίκους τους προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το lepantotv, o 16χρονος, μην αντέχοντας τη διαπόμπευση από συμμαθητές τους μέσω διαδικτύου προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του προσπαθώντας να πηδήξει από την ταράτσα του σπιτιού όπου διέμενε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το γάβγισμα του σκύλου που αντιλήφθηκε τον νεαρό, οδήγησε τον πατέρα του στην ταράτσα πριν ο έφηβος προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Χθες το πρωί ενημερώθηκε για το περιστατικό και η διεύθυνση του σχολείου, η οποία θα συνεδριάσει για να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει το περιστατικό, ενώ οι γονείς με ψυχολόγο, αφού έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες, εστιάζουν στο να ξεπεράσει το παιδί τους, τα όσα όπως κατήγγειλαν βίωσε περιμένοντας την παρέμβαση δικαστικών και αστυνομικών αρχών.