Skip to main content

Πάτρα: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την υγεία του 6χρονου Φώτη

Σήμερα αναμένεται να γίνει η μαγνητική τομογραφία ενώ οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά με την υγεία του.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον 6χρονο Φώτη που χτυπήθηκε στον αγώνα καρτ στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, καθώς φαίνεται πως ανταποκρίνεται θετικά.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η μαγνητική τομογραφία ενώ, σύμφωνα με το pelop, οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, σχετικά με την πορεία της υγείας του 6χρονου, τόνισε πως «από την Κυριακή ο ανήλικος είναι σε καταστολή».

Σήμερα η μαγνητική τομογραφία

Επίσης, τόνισε πως «ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενός νευρολογικού παραθύρου που είχαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού προκειμένου να δουν την αντίδραση του εγκεφάλου. Και όπως με ενημέρωσε ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά».

Ο κ. Καρβέλης προσέθεσε στις δηλώσεις του ότι «είμαστε αισιόδοξοι για την περαιτέρω εξέλιξη υγείας του ασθενή» ενώ για σήμερα «έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε μαγνητική και μετά θα επιχειρήσουν οι γιατροί να κάνουν άρση της καταστολής προκειμένου να δούμε τις αντιδράσεις του εγκεφάλου του».
Ακολουθεί βίντεο με τις χθεσινές δηλώσεις του διοικητή της 6ης ΥΠΕ:

Πότε θα αποσωληνωθεί ο 6χρονος Φώτης;

Επιπλέον, σύμφωνα με την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του ΟΡΕΝ και ό,τι ανέφερε ο Νίκος Γιαπρακάς, «σήμερα το μεσημέρι περνάμε στη δεύτερη φάση η οποία έχει να κάνει με τη μαγνητική τομογραφία. Με αυτόν τον τρόπο οι γιατροί θα έχουν την πλήρη εικόνα του εγκεφάλου και οι γιατροί θα δουν αν υπάρχει κάποια άλλη βλάβη ή πρόβλημα. Αλλά τα μηνύματα που έχουμε είναι ότι δεν θα υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από τη μαγνητική. Και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία της αποσωλήνωσης του παιδιού».

Πώς συνέβη το ατύχημα;

Ο 6χρονος παρακολουθούσε τους αγώνες, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου. Σύμφωνα με το thebest, το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες της οδού Μαιζώνος. Το καρτ εκτοξεύτηκε, τραυματίζοντας το νεαρό παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι.