Skip to main content

Πάτρα: Το τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου τη στιγμή που η Τζωρτζίνα ξεψυχούσε

Την ώρα που η Τζωρτζίνα ξεψυχούσε, η Πισπιρίγκου μιλούσε με γιατρό στην Πάτρα και τον ενημέρωνε «χωρίς συγκινησιακή φόρτιση» για την 9χρονη κόρη της.

Τον θάνατο της Τζωρτζίνας προεξοφλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, τη στιγμή που οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή.

Αυτό αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εφημερίδα το «ΒΗΜΑ της Κυριακής», που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, στις 29 Ιανουαρίου του 2022, την ώρα που η Τζωρτζίνα ξεψυχούσε, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε με γιατρό στην Πάτρα και τον ενημέρωνε «χωρίς συγκινησιακή φόρτιση» για την 9χρονη κόρη της. Μάλιστα, έπιασε και κουβέντα με τον γιατρό σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Την ίδια στιγμή, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που φαίνεται ότι σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την 33χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, και μετά τις νέες δηλώσεις της ότι η κεταμίνη μπορεί να χορηγήθηκε μετά θάνατον στην Τζωρτζίνα, ιατροδικαστές δηλώνουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να έχει συμβεί, καθώς η ιστοπαθολογική εξέταση της 9χρονης δεν εντόπισε οποιοδήποτε παθολογικό αίτιο, αλλά προσδιορίζει ότι έπαθε ανακοπή από κάποιον εξωγενή παράγοντα, από πιθανή χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών.

Η χορήγηση της κεταμίνης μετά θάνατον, δηλαδή, δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί έπαθε ανακοπή η 9χρονη.