Skip to main content

Πατριάρχης Σερβίας σε Τζόκοβιτς: Εκατομμύρια προσεύχονται για σένα

Ο Θεός είναι μεγάλος και ξέρεις ποιος είσαι, αναφέρει ο Πατριάρχης για να δώσει κουράγιο στον Τζόκοβιτς για τα όσα σύμβαίνουν στην Αυστραλία.

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς ο Πατριάρχης Σερβίας, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του στον «Νόλε» μέσω του Instagram.

Ο Θεός είναι μεγάλος και ξέρεις ποιος είσαι, αναφέρει ο Πατριάρχης για να δώσει κουράγιο στον Τζόκοβιτς και την περιπέτειά του στη, Αυστραλία. Μάλιστα ο Πατριάρχης Σερβίας απευθύνεται στα προβλήματα του Τζόκοβιτς, εν μέσω Χριστουγέννων, (για τους παλαιοημερολογίτες) και του αναφέρει οτι οι Σέρβοι είναι στο πλευρό του.

Το ποστ του Πατριάρχη Σερβίας υπέρ του Τζόκοβιτς:

«Αγαπητέ Νόλε,

Από τα δεινά και τους πειρασμούς που περνάς τα Χριστούγεννα, μία ημέρα κάθε χαράς, μόνο μια χλωμή σκιά θα μείνει αύριο. Ο Θεός είναι μεγάλος και ξέρεις ποιος είσαι γιατί μεγάλωσες με τον ήχο από τις καμπάνες από τα κληροδοτήματα του Νέμανιτς. Εκατομμύρια ορθόδοξοι Σέρβοι προσεύχονται για εσένα, όπως και εμείς. Είθε η άφθαρτη ζεστασιά και η αγάπη του σπηλαίου της Βηθλεέμ να ζεστάνει και να δυναμώσει την καρδιά και την ψυχή σου».

Να υπενθυμίσουμε οτι ο Τζόκοβιτς βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας μέχρι να εκδικαστεί την ερχομενη Δευτέρα η υπόθεσή του για το εάν θα πάρει ή όχι βίζα.