Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΠΑΥΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΣΥΚΕΘ - ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Το ΔΣ του Συνεταιρισμού αποφάσισε την παύση λειτουργίας του Συνεταιρισμού και την προώθηση των χρημάτων που υπήρχαν στο ταμείο σε διάφορες δράσεις

Συνολικά 3.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες σχολείων της περιοχής προσέφερε ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Υπαλλήλων Καπνικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (ΟΣΥΚΕΘ).

Το ΔΣ του ΟΣΥΚΕΘ κατά την τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε την παύση λειτουργίας του Συνεταιρισμού και την προώθηση των χρημάτων που υπήρχαν στο ταμείο σε διάφορες δράσεις με τη μορφή χορηγιών.

Στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου τα 3.000 ευρώ που δόθηκαν προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες τριών σχολείων: του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιόκαστρου, του 2ου Νηπιαγωγείου Ωραιόκαστρου και του 5ου Νηπιαγωγείου Ωραιόκαστρου.

«Είναι πολύ σημαντικό, σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, να αισθάνεσαι ότι στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει ως Δήμος, έχεις συνοδοιπόρους σου φορείς και σωματεία. Κάθε προσφορά στα παιδιά είναι πολύτιμη γιατί τους δίνουμε ακόμη περισσότερα εφόδια για να «χτίσουν» ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο Δ.Σ του Ο.Σ.Υ.Κ.Ε.Θ. γι αυτή την πρωτοβουλία », τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, επεσήμανε από την πλευρά του ότι: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς όταν βλέπουμε φορείς, σωματεία αλλά και ιδιώτες να προσφέρουν στα σχολεία μας. Αγωνιζόμαστε σκληρά και κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας αλλά όταν αισθάνεσαι κι άλλους συμπαραστάτες δίπλα σου, τότε παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις».    

Τα χρήματα δόθηκαν στον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Ευάγγελο Χατζηαντωνίου από τον πρόεδρο του Ο.Σ.Υ.Κ.Ε.Θ. Ιωάννη Καραδήμογλου και την ταμία του Συνεταιρισμού Ειρήνη Κέπετζη, παρουσία και των διευθυντών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου Χρυσόστομου Χατζηκωνσταντινίδη και 2ου Νηπιαγωγείου Χρυσάνθης Καραμπιστάνη.

Φωτογραφία αρχείου

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ