Skip to main content

Παυλίδης: Ο Άρης θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις για τη νέα σεζόν

Ξεπέρασα τον τραυματισμό και προσπαθώ για το καλύτερο, μέσα από τις προπονήσεις και τις συμβουλές του προπονητή, είπε ο νεαρός παίκτης των «κιτρίνων»

Στην προετοιμασία που γίνεται στον Άρη στο Καρπενήσι, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναφέρθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή των «κιτρίνων»:

«Κατ’ αρχάς να ευχηθώ να έχουμε μια αξιόλογη και υγιή χρονιά στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Προσπαθούμε να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν. Έχουμε μπροστά μας μια νέα και ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την κατάστασή του μετά τον περσινό του τραυματισμό: «Είμαι άνθρωπος που στα δύσκολα βάζω τον εγωισμό μου και θέλω να πετυχαίνω περισσότερα πράγματα. Σίγουρα με επηρέασε ο τραυματισμός και ψυχολογικά και στο γήπεδο, όμως, το ξεπέρασα και προσπαθώ για το καλύτερο, μέσα από τις προπονήσεις και τις συμβουλές του προπονητή».

Για τις ποιοτικές προσθήκες: «Με χαροποιεί γιατί όσο περισσότερο ανταγωνισμό έχεις τόσο καλύτερος γίνεσαι».

Για τις διαφορές συγκριτιμά με πέρσι: «Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και ο κόσμος είναι περισσότερος από τη Βέροια που ήμουν τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος οι απαιτήσεις αυξάνονται αλλά μέσα από τον προγραμματισμό, τη δουλειά και τις προπονήσεις θα ανταπεξέλθουμε».

Για το αγωνιστικό του στυλ: «Μου αρέσει να αγωνίζομαι κυρίως ως κεντρικός μέσος. Οκτάρι ή δεκάρι».