Skip to main content

Νιόβη Παυλίδου: Γιατί αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τη ΝΔ

Η καθηγήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης.

Την απόφασή της να συμπορευθεί με τη ΝΔ γνωστοποιεί η καθηγήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου.

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ. Παυλίδου εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην αποδοχή της τιμητικής πρότασης που της έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα στο κείμενό της η Νιόβη Παυλίδου αναφέρει τα εξής:

«Μέσα στο έντονο πολιτικό κλίμα των τελευταίων ετών, αναθεωρήσαμε όλοι μας πολλές στερεότυπες πολιτικές αντιλήψεις που χαρακτήρισαν την περίοδο της μεταπολίτευσης. Αναζητούμε πλέον ρεαλιστικές προτάσεις διακυβέρνησης που μπορούν να εγγυηθούν ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τη χώρα, στο σημερινό ισχυρά διεθνοποιημένο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Η ΝΔ, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το καθαρό ιδεολογικό στίγμα της, το πειστικό πολιτικό πρόγραμμά της, τη συσπείρωση και αποφασιστικότητα των στελεχών της και την προσήλωση για συνεργασία με όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, αποτελεί σήμερα τη δύναμη που μπορεί να αναδιατάξει τη χώρα και να σταθεροποιήσει την οικονομία της. Χρειάζονται υπερβάσεις από όλους μας ώστε να στηρίξουμε αυτή την προοπτική.

Αποτελεί τιμή για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ.

Με τη νίκη!».