Skip to main content

Παυλόπουλος σε αρχηγό ΕΛ.ΑΣ.:Ζητούμενο η διασφάλιση της Δημόσιας Τάξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον σημερινό αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μήνυμα ότι «το μεγάλο ζήτημα είναι η διασφάλιση της Δημόσιας Τάξης στον τόπο μας» έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στη συνάντησή του με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Στο διάλογο που είχαν, ο Προκόπης Παυλόπουλος θυμήθηκε ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον σημερινό αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Από την εποχή που βρισκόμουν στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Είμαι βέβαιος, έχοντας προσωπικώς την εμπειρία της προσωπικότητάς σας, ότι θα τα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας αυτή την τόσο υψηλή αποστολή. Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για μένα να αναπολώ τις ημέρες εκείνες του Υπουργείου. Δύσκολες μέρες, αλλά μέρες που σας διαβεβαιώ, υπήρξαν πολύ διδακτικές και για μένα και για πολλούς άλλους», σημείωσε για να προσθέσει:

«Το Υπουργείο έχει πραγματικά αυτή την ιδιαιτερότητα. Είναι ένα υπουργείο στο οποίο αποκτάς πολλές εμπειρίες που σε ακολουθούν σε ολόκληρη τη ζωή σου και σου αφήνουν πολλά διδάγματα. Όπως σας είπα, είμαι βέβαιος ότι θα φέρετε σε πέρας αυτή την αποστολή, μαζί με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου. Και το μεγάλο ζήτημα είναι η διασφάλιση της Δημόσιας Τάξης στον τόπο μας -και ιδίως εδώ στο Λεκανοπέδιο και στην Πρωτεύουσα- που είναι ένα πολύ σημαντικό αγαθό, είναι καίριο μέρος του Δημόσιου Συμφέροντος».