Skip to main content

Παιδιά και γονείς παίζουν και μαθαίνουν μαζί στο Kidot Festival (vid)

Παιδιά και γονείς έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να μάθουν νέα πράγματα μαζί - Το Φεστιβάλ συνεχίζεται και αύριο από τις 10.00 έως τις 22.00

Παιδικά χαμόγελα και φωνές γέμισε ο προαύλιος χώρος του δημαρχείου Θεσσαλονίκης όπου φιλοξενείται το πρώτο KIDOT Festival, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.

Παιδιά και γονείς έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να μάθουν νέα πράγματα μαζί καθώς σε κάθε γωνιά του φεστιβάλ διοργανώνονται παράλληλα διαφορετικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως ομαδικά παιχνίδια, ομιλίες αλλά και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Παράλληλα, υπάρχουν stands με διάφορους φορείς και επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες για παιδιά και εφήβους.

«Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και πολλοί μας λένε να το επαναλάβουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί μας έχουν αγκαλιάσει 75 φορείς και κάποιοι από αυτούς έχουν φτιάξει δράσεις αποκλειστικά για το KIDOT Festival» δηλώνει στη Voria.gr ο συνδιοργανωτής του φεστιβάλ, Μάκης Ανανιάδης.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται και αύριο, από τις 10.00 έως τις 22.00.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.