Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
x

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS: ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η επιλογή των Παιδικών Χωριών SOS στη θέση αυτή είναι αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Μία από τις επτά κορυφαίες Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα για το 2021-2022 αναδείχθηκαν τα Παιδικά Χωριά SOS στον παγκόσμιο θεσμό των Superbrands.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η διάκριση αυτή αποδεικνύει για ακόμη φορά τη σπουδαιότητα του έργου του φορέα, που ξεχώρισε ανάμεσα σε 89 κοινωφελείς οργανισμούς και βραβεύτηκε μαζί με την Ελπίδα, την Κιβωτό του Κόσμου, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, τη Φλόγα και τη We4All.

Όπως αναφέρεται, η επιλογή των Παιδικών Χωριών SOS ως μία από τις κορυφαίες ΜΚΟ στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησαν τις οργανώσεις κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης. Παράλληλα, τα κριτήρια της επιλογής ήταν μεταξύ άλλων η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια, καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα στον τομέα των Εργασιακών Σχέσεων, της Κοινωνίας και του Περιβάλλοντος.

Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια Επικοινωνίας και Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS, Έλσα Σταθοπούλου, μαζί με την Ιωάννα Ιατρούλη, ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει στα Παιδικά Χωριά SOS και έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Σήμερα εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία στον χώρο του Marketing και ζει ανεξάρτητη, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Οργανισμός βρίσκεται με συνέπεια και αφοσίωση δίπλα στα παιδιά που προστατεύει, δίνοντάς τους όλα τα εφόδια που χρειάζονται έτσι ώστε να προχωρήσουν αυτόνομα και να ανοίξουν τα φτερά τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ