Skip to main content

Παιδική παράσταση το Σάββατο από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ

Το θεατρικό σχήμα Monstrare ετοίμασε μια περιήγηση στις σελίδες της κλασικής δημιουργίας του Ντίκενς, Χριστουγεννιάτικη Ιστορία.

Στη θεατρική παράσταση Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι, βασισμένη στη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς καλεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 (στις 11.30) όλα τα παιδιά το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Παιδιά ηλικίας 2 έως 9 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν την  περιπέτεια του Ζακ του εξερευνητή, που θα τα παρασύρει μέσα σε μια βιβλιοθύελλα, θα τους συστήσει φαντάσματα απ΄ το παρελθόν και το μέλλον και θα τους αποκαλύψει ποιος καθιέρωσε την χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Το θεατρικό σχήμα Monstrare ετοίμασε μια περιήγηση στις σελίδες της κλασικής δημιουργίας του Ντίκενς και ξανασυστήνει μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τον Εμπενίζερ Σκρουτζ  και όχι μόνο.

Η παράσταση θα δοθεί στον τρίτο όροφο της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, Θεσσαλονίκη).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ένα  κέρασμα θα περιμένει τους μικρούς θεατές.

Συντελεστές: Κείμενο- Σκηνοθεσία: Άννα-Μαρία Ιακώβου, Σχεδιασμός θεατροπαιδαγωγικού προγράμματος: Άννα-Μαρία Ιακώβου, Μαργαρίτα Κούτοβα, Μουσική: Κώστας Χατζηγεωργίου Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Λο & Σια, Σχεδιασμός αφίσας: Μάγδα Δήμου. Παίζουν: Αλέξανδρος Καλτζίδης, Μαργαρίτα Κούτοβα και ο μουσικός: Κώστας Χατζηγεωργίου Διάρκεια: 60'.