Skip to main content

Πέφτει από αύριο η θερμοκρασία - Στο μείον περιοχές της Δ. Μακεδονίας

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς - Πέφτει η θερμοκρασία από αύριο, στο μείον ο υδράργυρος σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας.

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια αναμένονται αύριο, Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Επίσης, ο καιρός θα κρυώσει κι άλλο, καθώς θα υπάρξει περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, ενώ ο υδράργυρος θα πάει και στο «πλην».

Ενισχυμένοι θα είναι οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και οι ανατολικοί στο Ιόνιο, ενώ θα σημειωθεί μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά της χώρας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου αναμένονται τοπικές και πρόσκαιρες βροχές στην Κρήτη, στην Εύβοια, στις Σποράδες και πιθανώς στα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στην Ηπειρο από -1 έως 20, στη Θεσσαλία από -1 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 8 έως 18 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς, ενώ στο Καστελλόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 Μποφόρ και στο Ιόνιο ανατολικοί με εντάσεις έως 6-7 Μποφόρ, κυρίως στα νοτιότερα τμήματα.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.