Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019
x

ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ BLISS ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2019

Αύριο η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, που φιλοξενείται στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά.

Με συναυλία αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30, θα πέσει η αυλαία για το Φεστιβάλ Παιδείας 2019, στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά (είσοδος απέναντι από το Δημαρχείο Σταυρούπολης).

Η συναυλία θα ξεκινήσει με τη συμμετοχή του Συνόλου Μοντέρνας Μουσικής του Μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, το live party θα συνεχιστεί με το συγκρότημα των Bliss.

Η φετινή διοργάνωση ξεκίνησε την Τετάρτη 10 Απριλίου, με την παράσταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης και τα συμμετέχοντα σχολεία στο πρόγραμμα Erasmus από τις χώρες Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία. Ακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, στα σχολεία και στην υπόγεια διάβαση της οδού Λαγκαδά.

Τις παραστάσεις παρακολούθησαν περίπου 6000 κόσμου. Συνολικά συμμετείχαν 57 σχολεία, σε 4 εκθέσεις εικαστικών, 20 θεατρικές παραστάσεις, 2 μουσικές συναυλίες και 4 χορευτικές παραστάσεις.

Το Φεστιβάλ Παιδείας διοργανώνει κάθε χρόνο το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ