Skip to main content

Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία - Νεφώσεις σε όλη τη χώρα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες αναμένονται για σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοί θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.