Skip to main content

Παίκτης Απόλλωνα: Συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ, μου υπέκλεψαν τον λογαριασμό

O νεαρός αθλητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ζήτησε συγγνώμη από τους «ασπρόμαυρους» ενώ έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης

Θέση για το θέμα που προέκυψε με το προσβλητικό ποστάρισμα στο Instagram εναντίον του ΠΑΟΚ πήρε ο παίκτης της Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Καραγιάννης υπογραμμίζοντας πως έπεσε θύμα υποκλοπής.

Παράλληλα, ο νεαρός αθλητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ζήτησε συγγνώμη από τους «ασπρόμαυρους» ενώ έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης.

Χαρακτηριστικά, η απολογητική ανάρτηση του παίκτη αναφέρει:

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αντίκρισα πράγματα που δεν τα ήξερα και δεν τα πίστευα. Τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν προϊόν υποκλοπής, παρόλο που δεν μπορώ να το αποδείξω. Για αυτό και διέγραψα τους λογαριασμούς μου από τον τρόμο μου και τις απειλές που δέχτηκα εκείνη τη στιγμή. Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του, σε καμία περίπτωση δεν θα σχολίαζα έτσι μια τόσο ιστορική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΟΚ, όπως επίσης δεν αρμόζει στην ιστορία και το ήθος της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης. Θέτω τον εαυτό μου υπεύθυνο και έτοιμο να δεχτώ κάθε συνέπεια και σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων».