Skip to main content

Πελέ: Είμαι δυνατός, γεμάτος ελπίδα - Με γέμισαν ενέργεια τα μηνύματα συμπαράστασης

Ο Πελέ ανέφερε ότι τα μηνύματα συμπαράστασης καθώς και η παρουσία της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του έδωσαν «ενέργεια».

«Φίλοι μου, θέλω να είστε όλοι ήρεμοι και θετικοί», δήλωσε ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου Πελέ, σε μήνυμά του μέσω Instagram από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο, στο οποίο υποβάλλεται σε θεραπεία.

Ο Πελέ ανέφερε ότι τα μηνύματα συμπαράστασης καθώς και η παρουσία της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του έδωσαν «ενέργεια».

Νωρίτερα, το νοσοκομείο σημείωσε σε ανακοίνωσή του ότι ο Πελέ «εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία και παραμένει σε σταθερή κατάσταση». Είχαν προηγηθεί αναφορές βραζιλιάνικων μέσων ενημέρωσης ότι ο Πελέ δεν ανταποκρίνεται στη χημειοθεραπεία.

Ο 82χρονος Πελέ πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη για να επανεκτιμήσει τη θεραπεία του. Στη συνέχεια, όμως, διαγνώστηκε και με λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Φίλοι μου, θέλω να είστε όλοι ήρεμοι και θετικοί», ανέφερε στην ανάρτησή του και πρόσθεσε: «Είμαι δυνατός, γεμάτος ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για τη φροντίδα που έχω λάβει».

«Έχω μεγάλη πίστη στον Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που λαμβάνω από εσάς σε όλο τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Όπως και το παρακολουθώ τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Ευχαριστώ πολύ για όλα» σημείωσε.