Skip to main content

Πέλκας: Είμαστε έτοιμοι για το νταμπλ, έχω εμπιστοσύνη σε όλους (vid)

«Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει και το τρόπαιο», δήλωσε ο διεθνής χαφ του ΠΑΟΚ.

Έτοιμος να κατακτήσει το κύπελλο κάνοντας το νταμπλ είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας εκφράζοντας την ευχή του ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά τελικός κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής χαφ του «Δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου:

Αν η κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ: «Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δύο στόχους να πάρουμε πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το ένα έφυγε το πανηγυρίσαμε και τώρα στόχος μας είναι το νταμπλ, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένο για αυτό».

Πώς θα καλύψουν το κενό του Βιεϊρίνια: «Ο Αντελίνο είναι μια σημαντική απουσία ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής την φετινή χρονιά. Αλλά είμαστε ένα καλό γκρουπ και έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και για αυτόν και να τον κάνουμε χαρούμενο».

Για την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα δεν είναι καθόλου όμορφο να παίζεις χωρίς τον κόσμο σου, τους θέλαμε κοντά μας. Όταν βλέπεις να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι και να είναι κοντά σου σου δίνει δύναμη. Ελπίζω να είναι ο τελευταίος τελικός χωρίς κόσμο γιατί είναι μια γιορτή και ο κόσμος κάνει το παιχνίδι πιο όμορφο».

Τι διαφορετικό μπορεί να έχει το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι που παίζεται το κύπελλο. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει και το τρόπαιο».