Skip to main content

Πέλκας: Με πάθος και θέληση για τη νίκη στο ντέρμπι (video)

O Γιαννιτσιώτης άσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως όλοι γνωρίζουν στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι μεταφέροντας το κλίμα και στους νέους παίκτες

Για το πάθος που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ώστε να νικήσουν αύριο τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα του «PAOK TV», ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαννιτσιώτης άσος του «Δικεφάλου»:

Για την αγωνιστική ετοιμότητα του ΠΑΟΚ: «Το καλό είναι ότι ξεκουραστήκαμε τέσσερις ημέρες τα Χριστούγεννα και από την ημέρα που γυρίσαμε είχαμε όλοι στο μυαλό μας ότι θα παίξουμε το Σάββατο. Δεν ακούγαμε το τι γινόταν εξωαγωνιστικά, οπότε είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά, να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι».

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχουμε μεταφέρει και στα νέα παιδιά το κλίμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε πολύ πάθος και θέληση για τη νίκη, πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητήσει ο προπονητής, γιατί ό,τι και να γίνει έξω από το χορτάρι, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε».