Skip to main content

Πέλκας: Να δείξω στον Φερέιρα πως είμαι βασικό κομμάτι του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Γιαννιτσιώτης χαφ του «Δικεφάλου» τόνισε ότι φέτος υπάρχουν λιγότερα ματς και κατά συνέπεια μεγαλύτερος ανταγωνισμός για την ενδεκάδα.

Απτόητος από το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής εμφανίστηκε μιλώντας στο «PAOK TV», o Δημήτρης Πέλκας.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννιτσιώτης χαφ του «Δικεφάλου» τόνισε ότι φέτος υπάρχουν λιγότερα ματς και κατά συνέπεια μεγαλύτερος ανταγωνισμός για την ενδεκάδα.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ακόμη ότι αυτό κάνει άπαντες καλύτερους και τόνισε ότι περιμένει την ευκαιρία του για να δείξει στον Άμπελ Φερέιρα ότι είναι βασικό κομμάτι της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής άσος των «ασπρόμαυρων»:

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ: «Ήρθε νέος προπονητής άλλαξε το σύστημα, χρειάζεται χρόνος για να βγάλουμε το 100%. Στις αρχές είχαμε κάποιες δυσκολίες, πιστεύω σύντομα θα δείξουμε όλα όσα ζητάει. Παίζουμε πιο επιθετικά, γι' αυτό βάζουμε και πολλά γκολ. Στο τελευταίο ματς κρατήσαμε και το μηδέν πίσω και έτσι παίρνεις τα αποτελέσματα».

Για τον νέο του ρόλο: «Ο δικός μου ο ρόλος στα πρώτα παιχνίδια ήταν διαφορετικός. Πλέον παίζουμε αλλιώς, με παίκτες στις γραμμές με περισσότερες πρωτοβουλίες. Αυτό το διάστημα δεν αγωνίζομαι. Περιμένω ξανά την ευκαιρία μου για να δείξω στον προπονητή πως είμαι βασικό κομμάτι της ομάδας».

Για τον ανταγωνισμό: «Φέτος το κακό είναι πως έχουμε λιγότερα ματς. Μέσα από τις προπονήσεις υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός. Αυτό γίνεται κάθε εβδομάδα, σε κάθε προπόνηση γίνεται χαμός, όλοι θέλουν να δείξουν πράγματα και αυτό σε κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, θα μπορούσαμε να βάλουμε στη συνέχεια κι άλλα. Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, ήταν βελτιωμένη».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που έχει πολύ καλά δείγματα στις πρώτες αγωνιστικές. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί από εμάς, στο πόσο καλοί θα είμαστε εμείς, πόσο συγκεντρωμένοι και πόσο θα αξιοποιήσουμε τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε. Θέλουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή, που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα κι έχουμε δει τις αδυναμίες του αντιπάλου και κατά ένα μεγάλο ποσοστό εμείς θα κρίνουμε το παιχνίδι».