Skip to main content

Πέλκας: Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας, να μείνουμε ενωμένοι (vid)

«Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, την Τρίτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο κύπελλο και προχωράμε έτσι», τόνισε ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ.

Στα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ και την αποτελεσματικότητα του Άρη στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας μιλώντας μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής άσος του «Δικεφάλου»:

Για την ήττα από τον Άρη: «Η αποτελεσματικότητα ήταν ξεκάθαρη, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε, ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες και τις έκανε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας».

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα από τον Άρη: «Στο πρώτο εικοσάλεπτο σταθήκαμε πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια ο Άρης ήταν αποτελεσματικός».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, την Τρίτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο κύπελλο και προχωράμε έτσι».

Για τα ντέρμπι: «Πρέπει να δούμε τι φταίει στα ντέρμπι ώστε να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε».

Για τα γκολ του Άρη: «Στα πρώτα δύο γκολ χάσαμε τη μπάλα, θεωρώ ότι ήταν δικά μας λάθη».

Για το τι τους είπε ο Φερέιρα: «Στα δύσκολα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, πρέπει να συνεχίσουμε σαν οικογένεια, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Για τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ: «Είναι δίπλα παιχνίδια, ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε».