Skip to main content

Πέλλα: Φίμωσαν και έκλεψαν τσάντα με 10.000 ευρώ από 76χρονο φαρμακοποιό στην αυλή του

Οι τρεις άνδρες αφού έριξαν στο έδαφος και έδεσαν το στόμα του 76χρονου με μονωτική ταινία, άρπαξαν από την κατοχή του 10.000 ευρώ.

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε 76χρονος φαρμακοποιός σε περιοχή της Σκύδρας, στην Πέλλα όταν δύο άνδρες το ακινητοποίησαν, τον φίμωσαν και του έκλεψαν τσάντα με 10.000 ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας 3 ημεδαποί άνδρες ηλικίας 23, 24 και 29 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο από τους συλληφθέντες, τα δύο αδέρφια ηλικίας 23 και 24 ετών αν κρυφτεί στην αυλή του παθόντα και τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του, τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας και του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου, διάφορα προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και έναν σάκο που περιείχε φάρμακα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Μάλιστα, αφού τον έριξαν στο έδαφος κι έδεσαν το στόμα του με μονωτική ταινία, άρπαξαν από την κατοχή του 10.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και φάρμακα, προτού τραπούν σε φυγή.

Ο τρίτος ημεδαπός παρέμενε σε κοντινή απόσταση έχοντας τον ρολό του «τσιλιαδόρου». Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την αναζήτηση των κλεμμένων αντικειμένων και χρημάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.