Skip to main content

Πέλλα: Καμπάνα 10.000 ευρώ σε μπαρ που έπαιζε μουσική

Στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν συνολικά πέντε παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτη καταστημάτων.

Βαρύ πρόστιμο βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη μπαρ στην Πέλλα που δεν συμμορφώθηκε μετά από την πρώτη παράβαση μέτρων για τον κορωνοϊό στο πρόσφατο παρελθόν.

Κατά τους χθεσινούς ελέγχους αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο επιχειρηματίας αγνόησε την απαγόρευση μουσικής κάνοντας χρήση της.

Αποτέλεσμα ήταν να του βεβαιωθεί πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ και 30ήμερη αναστολή λειτουργίας.

Στην Ημαθία, σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών διαπιστώθηκε ότι πελάτης ήταν μέσα χωρίς πιστοποιητικά και επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ, όπως και το σχετικό πρόστιμο στον πελάτη.

Ακόμα στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν συνολικά πέντε παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτη καταστημάτων. Επιπλέον, υπήρξκαν 11 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από επιβάτες οχημάτων.

Στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων καθώς και δύο παραβάσεις των 300 ευρώ σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.