Skip to main content

Πελώνη: Ατυχής η δήλωση Μενδώνη - Σημαντικό το έργο της στο υπουργείο

Τη στήριξη της κυβέρνησης στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εξέφρασε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Τη στήριξη της κυβέρνησης στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εξέφρασε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της συγκρότησης κώδικα δεοντολογίας, ενώ ενημέρωσε ότι την Πέμπτη θα διεξαχθεί συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τα ζητήματα της επικαιρότητας και κυρίως για το θέμα της ποιότητας του δημόσιου διαλόγου.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση της Λίνας Μενδώνη ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος και συμπλήρωσε ότι αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Εξέφρασε, ωστόσο, τη στήριξη της κυβέρνησης στην υπουργό Πολιτισμού, λέγοντας ότι πρόκειται για μια καλή υπουργό με σημαντικό έργο στο υπουργείο.

Παράλληλα, η κυρία Πελώνη τόνισε ότι στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να ξεκαθαρίσει αν συμφωνεί με την ποιότητα των σχολίων και του δημόσιου διαλόγου αλλά και το hastag «νδ_παιδεραστές», ενώ κάλεσε όλα τα κόμματα να προστατεύσουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Τέλος, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η παραίτηση του κ. Λιγνάδη δόθηκε στις 6 Φεβρουαρίου και έγινε αμέσως δεκτή.