Skip to main content

Πελώνη: Λαμβάνουμε αποφάσεις με βάση τι είναι σωστό για τη δημόσια υγεία

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί με σαφήνεια.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκλωβισμένος στη λογική της κορωνοκαπηλείας, αδυνατεί ή δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις της μετά από συζήτηση με τους ειδικούς και με βάση τις εισηγήσεις τους» σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης. Επισημαίνει ότι η κυβέρνηση εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όπως οφείλει, και λαμβάνει τις αποφάσεις όχι με στόχο να χαϊδεύει αυτιά, αλλά με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση της πανδημίας και την ασφαλή έξοδο απ΄ αυτήν. «Η κυβέρνηση ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ειδικούς για το οργανωμένο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους και αναμένει τις εισηγήσεις της Επιτροπής» σημειώνει.

Η κ. Πελώνη υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει τις αποφάσεις της με βάση το τι θα ήταν πρόσκαιρα αρεστό, αλλά με βάση το τι είναι σωστό για την προστασία της δημόσιας υγείας. «Ούτε αποφασίζει με βάση την αλλοπρόσαλλη λογική του ΣΥΡΙΖΑ που τη μια χαρακτηρίζει τη σχετική συζήτηση παράλογη (όπως δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας στις 31 Μαρτίου), ενώ την άλλη θέτει θέμα ανοίγματος της εστίασης» προσθέτει και τονίζει «επενδύοντας στην κόπωση πολιτών και επαγγελματιών, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα διασωθεί πολιτικά».

Τέλος η κυβερνητική εκπρόσωπος καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί με σαφήνεια στέλνοντας ένα μήνυμα τήρησης των μέτρων προστασίας απ΄ όλους.