Skip to main content

Πελώνη: Tέλος επόμενης εβδομάδας ενδεχόμενες ανακοινώσεις για ωράριο κυκλοφορίας

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε δηλώσεις της σήμερα ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να δοθούν απαντήσεις για το ωράριο κυκλοφορίας

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανακινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις, δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100,3 η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής - που αρχίζει στις 13.00- δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό. Η συζήτηση θα αφόρα τα πρωτόκολλα του τουρισμού, σημείωσε η κα Πελώνη.

Σημειώνεται πάντως ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυβερνητικής εκπροσώπου χθες στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σε ό,τι αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 00:30 έως τις 5:00 τα ξημερώματα, δεν τίθεται θέμα άρσης του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης πριν από τα μέσα Ιουνίου.

«Δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι επ’ αυτού (σ.σ.: την άρση της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας). Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τα μέσα Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ωστόσο, σύμφωνα και με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, εξετάζεται η παράταση της έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κατά μισή ώρα, δηλαδή από τις 12:30 τη νύχτα στη 01:00 τα ξημερώματα.