Skip to main content

Πενήντα tablets μοίρασε ο δήμος Κιλκίς στα σχολεία

Η παράδοση του ψηφιακού εξοπλισμού έγινε προς τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων από τον δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη.

Tablets με σκοπό την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου παρέδωσε το πρωί σε διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης.

Συνολικά πενήντα φορητές ψηφιακές συσκευές θα διατεθούν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, εφόσον χρειαστεί μελλοντικά.



Με την ευκαιρία επανέναρξης της λειτουργίας των Γυμνασίων και της α’ και β’ τάξης των Λυκείων του δήμου Κιλκίς ο δήμαρχος ευχήθηκε το υπόλοιπο της χρονιάς να κυλήσει ομαλά για τη σχολική κοινότητα ενώ επισήμανε ότι το ψηφιακό υλικό θα αξιοποιηθεί για την τηλεκπαίδευση, που ως ευέλικτη και διαδραστική εκπαιδευτική λειτουργία, ανοίγει δημιουργικούς ορίζοντες στο δημόσιο σχολείο.   

Η προμήθεια των φορητών ψηφιακών συστημάτων (tablet, μικρόφωνα, ηχεία, ψηφιακές κάμερες) αξίας 5.000 ευρώ έγινε από τον δήμο Κιλκίς με ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.