Skip to main content

Πεντάχρονο κοριτσάκι «δικάζει» τον Μπόρις Τζόνσον για το «partygate» και γίνεται viral

Η Λέιλα, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, κατσάδιασε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας για την παραβίαση των μέτρων του κορωνοϊού την περίοδο του lockdown.

Την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής καθώς παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού εν μέσω πανδημίας ένα πεντάχρονο κοριτσάκι έγινε viral καθώς φάνηκε να κατανοεί πολύ καλύτερα τα μέτρα απ' ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός, «βάζοντάς» του τα γυαλιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail η μικρή Layla Somani, από το Λέστερ την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθούσε τις ειδήσεις τρώγοντας το πρωινό της. Λίγο μετά ανέλαβε να εξηγήσει στους παππούδες της την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με ένα μονόλογο ο οποίος καταγράφηκε on camera από τους γονείς της.

Μάλιστα φρόντισαν να αναρτήσουν το συγκεκριμένο βίντεο στα social media λέγοντας αστειευόμενοι ότι είναι η «μελλοντική πρωθυπουργός».

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η μικρή εμφανίζεται να λέει πως «ο Μπόρις Τζόνσον είπε σε όλους να μείνουν στο σπίτι αλλά εκείνος εν μέσω lockdown πήγε σε ένα πάρτι. Τωρα δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός και δεν μπορεί να επιστρέψει στην πρωθυπουργική κατοικία γιατί είναι κακός. Εάν όμως σταθεί τυχερός μπορεί να επιστρέψει και να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά του. Θα δούμε αύριο κάτα πόσο η τύχη θα είναι μαζί του».

Από την πλευρά της η μητέρα του κοριτσιού εξήγησε ότι η μικρούλα είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα το κοριτσάκι υποσχέσθηκε ότι «θα γίνει οπωσδήποτε πρωθυπουργός» ενώ το βίντεο με τη «δίκη» του Βρετανού πρωθυπουργού είχε περισσότερες από 55.000 προβολές και 1.645 αντιδράσεις.

«Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσα είχε συγκεντρώσει μέσα στο μυαλό της. Όταν μας μίλησε είπαμε "ω θεέ μου". Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι τα είχε μάθει όλα αυτά και ότι τα απορροφούσε τόσο καλά. Ήταν ένα κανονικό πρωί. Έπαιρνε το πρωινό της και έβλεπε ειδήσεις. Πήγε κοντά στους παππούδες της και άρχισε να τους εξηγεί τα νέα. Τότε ο Νικ της είπε "σταμάτα εκεί ακριβώς" και άρχισε να γυρίζει σε βίντεο τον μονόλογό της», ανέφερε αρχικά η Devina Somani.

«Είναι καταπληκτικό να απαθανατίζεις τέτοιες στιγμές καθώς πολλές φορές μπορεί να σου λείπουν. Ίσως πρόκειται για μία μελλοντική πολιτικό. Απορρόφησε τα πάντα από τις ειδήσεις. Ήταν σε θέση να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος», συμπλήρωσε.

Η μικρή άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για τον Μπόρις Τζόνσον και τη βασιλίσσα Ελισάβετ το περασμένο καλοκαίρι όταν βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της στο Λονδίνο και από τότε απολαμβάνει να ακούει ειδήσεις γι αυτούς στην τηλεόραση.

«Ένιωσε περήφανη όταν άκουσε ανθρώπους να λένε ότι πρόκειται για τη μελλοντική πρωθυπουργό. Ωστόσο δεν δίστασε να πει πως "είμαι πολύ μικρή αυτή τη στιγμή. Όταν μεγαλωσω όμως θα γίνω σίγουρα πρωθυπουργός"», τόνισε ακόμη η μητέρα της.

«Πέρυσι, όταν μπορέσαμε να πάμε διακοπές, επισκεφθήκαμε το Λονδίνο. Έχει μεγάλο πάθος για τη βασίλισσα, οπότε την πήγαμε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και λέγαμε για το πώς ο Μπόρις Τζόνσον διευθύνει τη χώρα έχοντας πάρει εντολή διακυβέρνησης από τη βασίλισσα. Της μάθαμε ορισμένα πράγματα και από τότε έχει κολλήσει μαζί τους. Μάλιστα μιλάει για την πρωθυπουργική κατοικία επειδή της δείξαμε που βρίσκεται», συνέχισε.

«Της μαθαίνουμε ορισμένα πράγματα και από εκεί έχει κολλήσει. Μιλάει για την Ντάουνινγκ Στριτ γιατί της δείξαμε. Την Πέμπτη πριν πάει για ύπνο της δείξαμε όλα τα σχόλια στα social media. Σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε με τους φίλους και την οικογένειά μας, έτσι κάναμε. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε την ανταπόκριση που είχαμε», κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr