Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΠΕΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ

Πέντε πολύ εύκολα και χρήσιμα tips, τα οποία τα οποία είναι σίγουρο πως θα μας χαρίσουν τα μακριά μαλλιά που ονειρευόμαστε.

Αν εδώ και αρκετό καιρό σας έχει πιάσει νοσταλγία για τα μακριά μαλλιά που είχατε πριν να κόψετε εκείνο το chic μακρύ καρέ. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε τα hair trends του χειμώνα και να αποκτήσετε μακριά και υγιή μαλλιά. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα πιο ιδιαίτερα και κομψά χτενίσματα για μακριά μαλλιά, σας έχουμε τη λύση. Συγκεντρώσαμε πέντε πολύ εύκολα και χρήσιμα tips, τα οποία έχουμε δοκιμάσει και εμείς, τα οποία είναι σίγουρο πως θα σας χαρίσουν τα μακριά μαλλιά που ονειρεύεστε.

Τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο

Μπορεί από τη Δευτέρα τα κομμωτήρια στη χώρα να κατεβάζουν ρολά για έναν μήνα, αλλά γενικότερα καλό είναι να επισκέπτεστε τακτικά τον κομμωτή σας, για να “καθαρίζετε” τις άκρες. Το μυστικό για να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα, είναι να τους προσφέρετε συνεχή περιποίηση και φροντίδα.

Επενδύστε σε ένα καλό σαμπουάν και conditioner

Φυσικά και παίζουν σημαντικό ρόλο τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Γι’ αυτό και θα πρέπει να επιλέγετε σαμπουάν και conditioner ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας.
Χρησιμοποιήστε έλαιο καρύδας

Θα ενισχύσει τα μαλλιά σας, θα τους χαρίσει λάμψη και σταδιακά θα παρατηρήσετε διαφορά στο μήκος τους.

Ενισχύστε τα μαλλιά σας με τις σωστές βιταμίνες

Αν δεν παίρνετε απόφαση να αλλάξετε τη διατροφή σας, για να ενισχύσετε τα μαλλιά σας, ώστε να μακρύνουν πιο γρήγορα, μπορείτε να δοκιμάσετε φυτικές βιταμίνες, αφού πρώτα συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.

Δοκιμάστε ένα προϊόν ενυδάτωσης για τις άκρες

Όταν τα μαλλιά σου φριζάρουν και δείχνουν ξηρά, μοιάζουν και πιο κοντά. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να αρχίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα spray ή έλαιο ενυδάτωσης για τις άκρες, που σταδιακά θα τα ενισχύσει και στη συνέχεια, θα δείχνουν λαμπερά και μακριά.

Πηγή: instyle.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ