Skip to main content

Πέντε νέες διακρίσεις απέσπασε η Lidl Ελλάς στα Sales Excellence Awards 2020

H Lidl Ελλάς πρόσθεσε στη συλλογή της 1 Gold, 2 Silver και 2 Bronze βραβεία που της απονεμήθηκαν στα Sales Excellence Awards.

Η Lidl Ελλάς διακρίθηκε για ακόμα μια χρονιά στα Sales Excellence Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε στη φετινή διοργάνωση:

- Gold βραβείο στην ενότητα «Διάκριση στην Οργάνωση & τις Τεχνικές Πωλήσεων | Συνεργασιακές Πρακτικές - Cross Functional Team Co-operation» για το έργο «Διατμηματική Συνεργασία μεταξύ Τομέων Πωλήσεων & Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης». Μέσα από το έργο η εταιρία κατάφερε να εξελίξει τον ρόλο των συνεργατών της, να δημιουργήσει κοινή κουλτούρα και να μεγιστοποιήσει την αξία που οι ίδιοι προσφέρουν στην εταιρία αλλά και να ανοίξει τον δρόμο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση περισσότερων στρατηγικών έργων που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

- Silver βραβείο στην ενότητα «Διάκριση Εταιρειών στην Εκπαίδευση & Ανάπτυξη των Στελεχών τους | Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Διοίκησης Πωλήσεων» για το διατμηματικό έργο ανάπτυξης εργαζομένων «Leaders@Tomorrow», μέσω του οποίου αναδείχθηκε ο ρόλος των στελεχών πωλήσεων με στόχο τη σαφή οριοθέτηση αρμοδιοτήτων και ρόλων, έτσι ώστε να επιτευχθούν αποδοτικότερες διαδικασίες και αποτελεσματικότερη ροή στα καταστήματα.

- Silver βραβείο στην ενότητα «Διάκριση στην Καινοτομία & την Πελατοκεντρικότητα | Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων» για το έργο «Αυτοματοποιημένη Παραγγελία Φρέσκων Προϊόντων», ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών με δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού της απαιτούμενης ποσότητας παραγγελίας μέσω της εισαγωγής αποθέματος του καταστήματος.

- Bronze βραβείο στην ενότητα «Διάκριση στην Οργάνωση & τις Τεχνικές Πωλήσεων | Τεχνολογίες Οργάνωσης & Διαχείρισης του Τμήματος Πωλήσεων» για το έργο «Smart Organization – Digital Collaboration». Το νέο πλαίσιο προωθεί το τρίπτυχο «αμεσότητα-αποτελεσματικότητα-ανταλλαγή», το οποίο συνεπάγεται την επιτυχημένη οργάνωση, την αποτελεσματική παρακολούθηση των εξελίξεων, την αμφίδρομη επικοινωνία στρατηγικών θεμάτων και την ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και ιδεών.

- Bronze βραβείο στην ενότητα «Διάκριση στην Καινοτομία & την Πελατοκεντρικότητα | Εξυπηρέτηση - Ικανοποίηση Πελατών» για την «Παραγωγική Εξυπηρέτηση στα Ταμεία», ενισχύοντας την πρώτη γραμμή των πωλήσεων μέσω μιας σειράς διαδικασιών και ρυθμίσεων.

«Η Lidl Ελλάς συνεχίζει να πρωτοπορεί, υιοθετώντας και αναπτύσσοντας καινοτόμες πρακτικές, βελτιστοποιώντας καθημερινές διαδικασίες προς όφελος των εργαζομένων και των πελατών της», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.