Skip to main content

Πέντε ονειρικά spots στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσετε το ποτό σας απόψε το βράδυ

Σήμερα το μενού περιλαμβάνει πέντε πανέμορφα μαγαζιά που θα μας προσφέρουν τα καλύτερα ποτά και cocktail για μία νύχτα που θα μείνει αξέχαστη!

Τα φθινοπωρινά βράδια έχουν άλλη χάρη και ειδικά όταν τα περνάμε στη μαγευτική Θεσσαλονίκη – που τις τελευταίες μέρες μάς χαρίζει θεϊκά ηλιοβασιλέματα – είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν μικρές, λαμπρές ιστορίες!

Έτσι με τη δύση του ήλιου, είναι η τέλεια ευκαιρία να σκεφτούμε πού θα πιούμε το ποτό μας, αυτό που θα μας χαλαρώσει και θα μας γεμίσει δυνάμεις και ενέργεια.

Η… ερωτική απόχρωση της πόλης σε συνδυασμό με τον ευχάριστο κόσμο της μάς ωθούν να προσκαλέσουμε το ταίρι ή τους φίλους μας και να καταφύγουμε σε ένα από τα φιλόξενα μπαρ της που θα φροντίσουν να βιώσουμε την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης.

Για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση της επιλογής, μιας και η λίστα των μαγαζιών είναι ατέλειωτη, η Vwoman.gr επέλεξε για σήμερα πέντε μαγαζιά-στολίδια που διακρίνονται για το εξαιρετικό design τους αλλά και τις καταπληκτικές επιλογές σε ποτά έτσι ώστε να χαρείτε όσον το δυνατό περισσότερο την έξοδό σας!

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.